SNEL NAAR SLUITEN
ONZE SCOOTMOBIELEN

Bij de keuze van een nieuwe scootmobiel komt veel kijken. Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar, met elk hun eigen eigenschappen en mogelijkheden. Daarom is het goed om deze met elkaar te vergelijken en een proefrit te maken. Zo kan je goed beoordelen of de scootmobiel voldoet aan jouw wensen op het gebeid van onder andere comfort, gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, stabiliteit, wendbaarheid en design.

Voordat u een proefrit aanvraagt

Voordat je een proefrit gaat maken, raden we je aan om eerst in kaart te brengen wat jouw wensen en behoeften zijn. Wil je een compacte en wendbare scootmobiel voor ritjes naar de supermarkt? Vind je een hoog zit- en rijcomfort belangrijk, bijvoorbeeld voor lange ritten, onverharde wegen of vanwege pijnklachten? Of moet de scootmobiel vooral makkelijk te demonteren zijn om mee te nemen op reis?

Als je jouw wensen en behoeften in kaart hebt gebracht, dan heb je inmiddels wellicht al een scootmobiel op het oog. Zo niet, lees dan hier de vijf belangrijkste aspecten bij de keuze van een scootmobiel of vul direct de Scootmobiel Keuzehulp in. Deze keuzehulp bestaat uit zeven vragen, die je helpen bij het afwegen van de voor- en nadelen van elke scootmobiel per situatie. Wanneer je alle vragen hebt ingevuld, zie je welke scootmobiel waarschijnlijk de beste keuze voor je is.

Waar vind je een dealer bij jou in de buurt?

Het is belangrijk om een proefrit te maken bij een professionele dealer die snapt wat jij nodig hebt en jouw vragen begrijpt. Daarom werken wij samen met geselecteerde dealers die net als wij geloven dat een scootmobiel meer is dan een vervoermiddel. Dat het een verrijking van jouw leven is.

Via de dealer locator vind je alle dealers in Nederland die onze scootmobielen aanbieden. Indien gewenst kan je specifiek filteren op een model scootmobiel, zodat je zeker weet dat de scootmobiel waarin je geïnteresseerd bent, aanwezig is bij de betreffende locatie.

Vraag eenvoudig online een proefrit aan

Heb je een dealer bij jou in de buurt gevonden? Dan vind je alle contactgegevens en een link naar de betreffende website. Ook kan je direct een proefrit aanvragen door het aanvraagformulier in te vullen en een voorkeursdatum op te geven. De dealer zal daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen om de proefrit te bevestigen.